apa vie

apa vie

miercuri, 21 mai 2014

Apa alcalina Kangen

Apa alcalina kangen - Apa terapeutica!
Potabila – 3 niveluri de alcalinitate  pH 8.5/ pH 9/ pH 9.5
Se recomanda sa se consume zilnic 2 – 3 litri din aceasta apa in afara meselor.


Apa alcalina kangen si sanatatea
Apa alcalina kangen nu este un medicament! Este particularitatea sa de a face corpul mai alcalin - reduce nivelul de aciditate al acestuia.

Este bine stabilit faptul ca pentru a ajuta corpul sa devina alcalin trebuie eliminate treptat patologiile si bolile care au fost rezultatul acestei aciditati.



Apa alcalina kangen si bucataria
1. Prepararea orezului: spalati orezul cu apa acida, apoi lasati-l sa se umfle 30 – 60 minute in apa alcalina kangen. Fiert in aceasta apa, orezul ionizat va avea un gust excelent si isi va pastra prospetimea mai mult timp.

2. Cafea, ceai, infuzii: Apa alcalina kangen reduce amaraciunea de ceai, da o culoare frumoasa si accentueaza aroma chiar si cu apa rece. Ea imbunatateste aroma si culoarea cafelei pastrandu-si in acelasi timp savoarea. Rezultatul: utilizati mai putin produs pentru mai multa savoare.

3. Albirea legumelor verzi: Spanacul, brocoli si alte legume verzi isi vor pastra aroma si culoarea verde luminoasa.

4. Legume si fructe: Spalarea cu aceasta apa pastreaza prospetimea si creste durata lor de pastrare. Salata de fructe facuta cu apa alcalina Kangen este absolut delicioasa.

5. In supe si sosuri: Apa alcalina kangen intensifica aroma chiar si cu foarte putine condimente pentru ca proprietatile de dispersie ale acestei ape creste gustul natural al ingredientelor.
6. Spalarea carnii, a pestelui si a ficatului: Puteti curata carne, organe, miel si alte tipuri de carne pentru a elimina mirosurile nedorite. Inmuiati pentru 20 de minute, aceasta va elimina sangele si va reduce gusturile rele. Un peste fiert in apa alcalina kangen nu degaja niciun miros.
7. Reducerea timpului de preparare: Apa alcalina kangen este o buna conducatoare de caldura, ceea ce reduce costurile de energie. Fiti atenti sa nu ardeti preparatele deoarece acestea vor fi gata mult mai rapid decat de obicei.
8. In bauturi: pentru a usura gustul cockteil-urilor inghetate, alcoolice sau nu, pentru a lungi whisky–ul, pregatirea siropurilor de fruce, a ceaiului rece …


Pentru spalarea lenjeriei si a hainelor
Dupa inmuiere in apa puternic alcalina (pH 11.5) pentru a elimina petele, clatiti cu apa alcalina kangen pH 9.5 pentru a inviora culorile si a catifela hainele.



Pentru plante
Udati plantele si pastrati pentru mai mult timp florile taiate prin utilizarea apei alcaline kangen cu pH 9. Altele, cum ar fi trandafirii, prefera o apa mai acida, deci in acest caz, folositi o dilutie cu un pH mai acid. Apa alcalina kangen stimuleaza germinarea si mareste viteza de crestere.


Apa Kangen si animalele
Apa alcalina kangen este recomandata si pentru animale pentru a fi in forma si mai sanatoase. Puii vor fi mai puternici si vor creste mai armonios.
Ca si in cazul oamenilor, apa alcalina kangen reduce aciditatea din urina lor si diminueaza mirosul corpului. Apa kangen are un efect pozitiv asupra frecventei de ouare a gainilor, carnea lor are un gust mai bun. Apa alcalina kangen inhiba dezvoltarea de grasime.


Nota: Uneori, unii oameni au nevoie de o scurta faza de adaptare, timp in care oragnismul se obisnuieste cu aceasta noua apa puternic alcalina. Aceasta poate provoca simptome precum dureri de cap, tuse, eruptii cutanate, diaree, etc. Este o reactie normala a organismului care incepe sa curete toxinele acide acumulate. Este un semn ca era urgent sa faceti ceva! In acest caz, incepeti sa beti apa alcalina kangen cu pH 8.5 pentru cateva zile, apoi treceti treptat la apa pH 9, dupa care finalizati cu apa pH 9.5.


Pastrare
 Apa alcalina kangen este preferabil sa fie pastrata la frigider intr-un recipient din sticla inchis. Plasticul nu este recomandat, iar recipientele din metal sunt total interzise. Apa alcalina kangen poate fi pastrata astfel timp de 2-3 zile. Cu toate acestea, cel mai bine este sa se consume in timpul zilei.




Apa Puternic Alcalina kangen ... Nu este potabila– pH 11.5


Pentru spalare si degresare!
Apa extrem de alcalina care permite inlocuirea majoritatii produselor de curatare. 
Puterea sa mare de absorbtie face din aceasta un produs eficace pentru scoaterea usoara a oricarei pete fie ea de cafea, ulei, ceai, fructe, sosuri, vin, etc.
- Pentru a inmuia lenjeria, hainele de lucru
- Pentru a fierbe prosoapele si servetelele
- Pentru a elimina petele de pe covoare si carpete


Va permite sa curatati orice fara a utiliza produse de uz casnic care sunt scumpe si daunatoare pentru sanatatea noastra si a mediului.
- Pentru indepartarea petele de grasime dure de la hotele de bucatarie, cuptor, aragaz, guri de aer, …
- Pentru curatarea uneltelor de bucatarie: placi de taiere, cutite, foarfeci, mixere, …
- Pentru curatarea autovehiculului: caroseria, jentile, elimina usor insectele de pe parbrize, …
- Pentru a spala cu o carpa simpla din micro-fibra solul, parchetul, ferestrele …
- Pentru indepartarea calcarului si eliminarea petelor galbene de pe cazi, dusuri, toalete, …
- Pentru eliminarea mucegaiului, curatarea aparatelor menajere, …
- Pentru a curata interiorul frigiderului in conditii de siguranta.
- Pentru a utiliza spray pe ochelari, ecrane de calculator, …
- Pentru spalarea vaselor: degreseaza si spala fara utilizarea unui alt produs pentru spalat vase!


Pentru a economisi bani!
Cat cheltuiti intr-un an cumparand produse de curatenie?
Stiti ca o treime din apa pentru clatire este utilizata pentru eliminarea detergentilor?


Este recomandat sa se completeze utilizarea acestei ape, prin efectuarea unei clatiri finale cu apa puternic acida (pH 2.5), care este un dezinfectant ce poate elimina imediat toti germenii si microbii.

La contactul cu apa puternic alcalina kangen, corpurile grase se topesc; se poate folosi drept crema demachianta naturala si nu lasa vreo urma (reziduu) pe pielea dumneavoastra.


Apa puternic alcalina kangen (pH 11.5) pentru alimentele dumneavoasta
- Pentru a spala fructele si legumele: elimina toate pesticidele si ierbicidele,
- Pentru a spori aroma lor dupa preparare (inclusiv preparata la aburi),
- Pentru calirea alimentelor,
- Pentru a creste durata lor de conservare,
- Pentru a revitaliza fructele si legumele,
- Pentru a reduce timpul de preparare a alimentelor (paste, orez),
- Pentru a spala legumele: imbunatateste gustul spanacului, al mugurilor de soia si a altor frunze verzi …
- Pentru a clati timp de 1 minut pestele, carnea, organele …

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu